Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Η ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗ είναι μια οικογενειακή και παραδοσιακή επιχείρηση 3ης γενιάς που δραστηριοποιείται στην Τρίπολη Αρκαδίας, στο χώρο των παραδοσιακών προϊόντων (ζυμαρικά, αρτοποιήματα, σάλτσες) πάνω από 45 χρόνια. Είναι μια από τις πρώτες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο αυτό (κυρίως στα ζυμαρικά) στην Ελλάδα.
Οι συνταγές και ο τρόπος παρασκευής των προϊόντων μας είναι η κληρονομιά της οικογένειας μας. Τίποτα δεν έχει αλλάξει εδώ και 45 χρόνια και όλα τηρούνται κατά γράμμα, από γενιά σε γενιά.
Οι πρώτες ύλες μας, είναι πάντα από την Ελληνική  και κυρίως από την Αρκαδική Γη.





Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ)


ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ

Η εταιρία Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος που βρίσκεται στη Μαναγούλη Ευπάλιο ΦΩΚΙΔΑΣ δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής πουλερικών από το 1994. Η πολυετής πείρα, καθώς και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτουμε, διασφαλίζουν την παραγωγή προΐοντων εξαιρετικής διατροφικής αξίας.
Σεβόμενοι πάντοτε τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας ISO 22000 : 2005, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε προΐοντα ελεγμένα υπό τους αυστηρότερους ποιοτικούς ελέγχους.



Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Η αλλαντοποιία Δ. Πολυχρονόπουλος Α.Ε είναι μια μικρή οικογενειακή αλλαντοποιία που βρίσκεται στην περιοχή Φύσσες Λευκάδας. Από το 1950 η οικογένεια Πολυχρονόπουλου, ακολουθώντας πιστά την παράδοση φροντίζει ώστε το κρέας να συλλέγεται επιλεκτικά από την ευρύτερη περιοχή, πάντα φρέσκο. Η πολυετής εμπειρία σε συνδυασμό με το μεράκι της οικογένειας Πολυχρονόπουλου, δημιουργούν τις ιδανικότερες συνθήκες λειτουργίας και ανάπτυξης.





G-FISH (Πέστροφα-Σολομός)

Το 1969 η οικογένεια Γεροντίδη ίδρυσε στο Καστόρι Λακωνίας μία από τις πρώτες μονάδες παραγωγής πέστροφας και σολομού στην Ελλάδα. Από τότε δεν έπαψε να βελτιώνεται και να εξελίσσεται συνεχώς, καταλήγοντας σήμερα να είναι η μοναδική επιχείρηση στην Ελλάδα που παράγει gourmet ελληνικά προϊόντα όπως: καπνιστή πέστροφα, σολομό, οξύρυγχο και χαβιάρι σολομού.










Η lager μπύρα από την Μεσσηνιακή Μικροζυθοποιία.
Μια νέα νότα στην ελληνική αγορά με κλασσική γέυση, πλούσιο άρωμα λυκίσκου και ελαφρώς πικάντικη, αφήνει μια βελούδινη γεύση στον ουρανίσκο. Φτιαγμένη από εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και λυκίσκου, έτοιμη να ικανοποιήσει και τον πιο αυστηρό κριτή.