Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ  

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΡΗΤΗΣ
Καλωσήρθατε στη Φάρμα Αντωνάκη
Η Φάρμα  δραστηριοποιείται στην παραγωγή, επεξεργασία και τυποποίηση φρέσκου κρέατος, κρεατοσκευασμάτων, αλλαντικών και παραδοσιακών Κρητικών προϊόντων.


Ε.Α.Σ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ "ΤΑΥΡΩΠΟΣ")

Η Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Καρδίτσας η μετέπειτα
 Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καρδίτσας ιδρύεται το 1928 στην Επαρχία της Καρδίτσας και εκπροσωπεί αρχικά 27 γεωργικούς συνεταιρισμούς με πρώτο Πρόεδρο της νεοσύστατης ένωσης τον Δ Παπαδήμα. Η εφημερίδα Θεσσαλική Φωνή στο φύλλο της Δευτέρας 5 Μαρτίου 1928 γράφει σε σχετικό άρθρο: «Χθές συνήλθε εις πρώτην συνεδρίασιν η νεοσυσταθείσα "Ένωσις γεωργικών συν/σμών Επαρχίας Καρδίτσας" εκπροσωπούσα 27 γεωργικούς συνεταιρισμούς της περιφερειάς μας.





Η Ένωση απασχολεί 22 μόνιμους υπαλλήλους και 45 εποχικούς Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται κυρίως με δύο προϊόντα το κρασί και το τσίπουρο, απορροφώντας το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής των αμπελλοκαλιεργητών της περιοχής
ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε.
Έχοντας την έδρα της στα Τρίκαλα από το 1975 η εταιρία Βιολάντα με πίστη στην παράδοση παράγει και διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία μπισκότων, κουλουριών και βουτημάτων.





Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Η εταιρεία Fresh Snack ιδρύθηκε το 1995 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή, τυποποίηση και διακίνηση προϊόντων σνακ. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας και από τα πρώτα προϊόντα που παρασκευάσαμε δώσαμε έμφαση στην καλή ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων μας.
Στην Fresh Snack δημιουργήσαμε μια σειρά τυποποιημένων σάντουιτς σε διάφορες γεύσεις, σφολιάτες καικρουασάν, με best seller το Choco Big, το γιγαντιαίο κρουασάν με πραλίνα NUCREMA της ΙΟΝ.


       

ΕΡΙΦΙ Παστεριωμένο γίδινο γάλα 100%
Ένα γάλα υψηλής παστερίωσης πλήρες και ομογενοποιημένο. Συλλέγεται από επιλεγμένα κοπάδια αιγών εγχώριας φυλής, με αυστηρό κριτήριο τους κανόνες υγιεινής, ώστε να έχουμεένα παραδοσιακό προϊόν υψηλής ποιότητας. Το κατσικίσιο γάλα εκτός της αυταπόδεικτης υπεροχής του σε ενέργεια, έχει πολυάριθμα πλεονεκτήματα για την υγεία, στομαχικές παθήσεις , άγχος, αϋπνίες, δυσπεψία κ.α.Ένα γάλα που με βάση τον πλούτο του σε αντισώματα και μεταλλικά συστατικά(ασβέστιο, φώσφορο κ.τ.λ.) μπορεί να χαρακτηριστεί ως φάρμακο.







Συνεταιριστική Γαλακτοβιομηχανία Τρικάλων ΤΡΙΚΚΗ

Η Συνεταιριστική Γαλακτοβιομηχανία Τρικάλων, ιδρύθηκε το 1960 από την Αγροτική Τράπεζα και την Ενωση αγελαδοτροφικών Συν/μών της Δυτικής Θεσσαλίας.
Τον συνεταιριστικό της χαρακτήρα διατηρεί και σήμερα με τη μορφή της κοινοπραξίας ανάμεσα στους Αγροτικούς Συν/μούς Τρικάλων και Καρδίτσας.
Την επωνυμία δανείζεται από την ομηρική ονομασία της πόλης των Τρικάλων, Τρίκκη.
Πρωταρχικός στόχος ήταν και παραμένει η διατήρηση υψηλών προδιαγραφών ποιότητας σε όλα τα στάδια παραγωγής, πράγμα που επιβεβαιώνεται και από τα πιστοποιητικά ποιότητας και υγιεινής των προϊόντων: ISO 9001-ISO 22000 (HACCP).



 



Η "ELFA" των αδελφών  ΤΖΑΜΑΛΑ  παράγει έτοιμα κατεψυγμένα φαγητά υψηλής ποιότητας με συνταγές απο την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα στα πρότυπα της μεσογειακής διατροφής, σε ατομικές μερίδες και μαζικής εστίασης-catering. Η έδρα της εταιρείας, βρίσκεται στο Ρωμέικο Λιβαδειάς.

                    ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ  ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΪΑ

Σας Καλωσορίζουμε στην μοναδική ζυθοποιία στην Ελλάδα που παράγει πραγματική REAL ALE μπύρα. 


Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012


Πάνω από 15 χρόνια τα προϊόντα κερδίζουν την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του κόσμου γιατί πίσω από κάθε συσκευασία υπάρχει μία οργάνωση που λειτουργεί ακούραστα για να μεταφέρει τη θαλασσινή φρεσκάδα και γεύση αναλλοίωτη στο πιάτο μας.
Ψαρεύουν στις θάλασσες της Λήμνου με τα  αλιευτικά σκάφη τους και συνεργαζόμενοι με άλλα αλιευτικά σκάφη όλων των κατηγοριών, μεταφέρουν, επεξεργάζονται  και συσκευάζουν όλα τα είδη αλιευμάτων στις πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις τους πάντα με ποιοτικούς ελέγχους HACCP και ISO.