Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012




























Η εταιρία AGRIFREDA  ιδρύθηκε το 2000 και βρίσκεται στην γεωργική περιοχή της Αριδαίας Ν.Πέλλας. H περιοχή αυτή φημίζεται για πλούσια αγροτική δραστηριότητα σε περίμετρο 20 χλμ. Η ζώνη αυτή είναι γνωστή για την δυνατότητα παραγωγής της σε ποικίλα προϊόντα όπως κεράσια (τραγανά, γαλανά), κάστανα, ροδάκινα, βερίκοκα, πατάτες, σπανάκι, πράσα και πολλά άλλα.



Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012




Η Deveta είναι γνήσιος καρπός της Θεσσαλικής γης. Ιδρύθηκε το 1919 στο Βόλο. Έγινε αμέσως γνωστή για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και αγαπήθηκε φανατικά από τους καταναλωτές της, οι οποίοι ακόμη και σήμερα δεν την αλλάζουν με καμία! Η Deveta ανήκει από το 1977 στον όμιλο της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ. Τα ζυμαρικά Deveta θα τα βρείτε κυρίως στο Βόλο και στα χωριά του Πηλίου.

BOTANA - ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ






Η εταιρεία VRINO ιδρύθηκε το 1991 και λειτουργεί με έδρα την Βρύναινα - Ν. Μαγνησίας .
Η μακρόχρονη τοπική, παραδοσιακή οικογενειακή εμπειρία, του τοπικού μικροκλίματος και η φυσική προίκα του Όρους Όθρυς, μας ώθησαν στην συσκευασία και διάθεση των αρίστων παραδοσιακών Ελληνικών Βοτάνων στην Ελληνική και Διεθνή αγορά.

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΜΕΛΙ "Στρέζοβα"  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΕΛΑΤΟΥ  ΜΑΙΝΑΛΟΥ(ΒΑΝΙΛΙΑ) 









ΟΣΠΡΙΑ
ΦΑΣΟΛΙΑ ΡΕΒΥΘΙΑ ΦΑΚΕΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΦΑΚΕΣ &ΡΕΒΥΘΙΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
ΦΑΣΟΛΙΑ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΠΟΠ ΦΕΝΕΟΥ
ΦΑΚΕΣ ΦΕΝΕΟΥ

ΟΣΠΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ & ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ 


ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ - ΡΥΖΟΓΑΛΟ - ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ - ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΑΓΩΤΑ
ΑΠΟ 100% ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ





ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας είναι δευτεροβάθμια συναιτεριστική οργάνωση. Ιδρύθηκε το 1938. Σήμερα έχει 32 πρωτοβάθμιους συναιτερισμούς μέλη. Συνολικά εκπροσωπεί περίπου 5.000 αγρότες.




Τα προϊόντα μας Ούζο, Λικέρ, Raisin, Μαστίχα, Κέρασμα, είναι τα μόνα που παράγονται απο 100% γνήσια ελληνικά αποστάγματα και εκχυλίσματα φρούτων.
Παρακευάζονται με παραδοσιακές συνταγές, απο αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες σε περιορισμένες ποσότητες αριθμημένων φιαλών και πιστοποιούνται απο την αρμόδια χημική υπηρεσία, σύμφωνα με την νομοθεσία που καθορίζει την διαδικασία απόσταξης και αραίωσης.
ΚΡΑΣΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ 
ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ



Το οινοποιείο Τρουπή βρίσκεται στην καρδιά των αμπελώνων της Μαντινείας σε υψόμετρο 700μ. στην περιοχή Φτέρη.
Στους πρόποδες του Ταϋγέτου βρίσκεται χτισμένο το γραφικό χωριό της Πετρίνας. Εχει 500 κατοίκους που η κύρια ασχολεία τους είναι η γεωργία. Παράγουν 250.000 κιλά το χρόνο ελαιόλαδο, πρώτης ποιότητας.
Το 1907 ο διορατικός δάσκαλος Στυλιανός Κουτούπης εμπνεύστηκε τη συνεταιριστική ιδέα. Η ιδέα αυτή έγινε πραγματικότητα το 1915 όπου ιδρύεται ο πρώτος συνεταιρισμός στην Ελλάδα, ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΤΡΙΝΑΣ.
Εκείνο που αποτελεί το μοναδικό και μέχρι σήμερα ανεπανάληπτο κορυφαίο επίτευγμα στην εκδήλωση του Συνεταιριστικού πνεύματος του Πετρινιώτη είναι η ανάμιξη του ελαιόκαρπου όλων των συνεταίρων (και είναι όλοι συνεταίροι) ευθύς μετά το ζύγισμα του και η κοινή έκθλιψη λίγες μόνο ώρες μετά τη συλλογή του.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ "ΠΕΤΡΙΝΑ"
100% ΚΟΡΩΝΕΪΚΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΑΙΑ




"ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΑΙΑ"
Πρατήριο Τροφίμων & Ποτών

Σμύρνης 5 - Ν.Φιλαδέλφεια
τηλ:2102586190 κιν:6945818342 , 6942684034
e-mail:ellinongea@gmail.com
web:www.ellinongea.gr
blog:www.ellinongea.blogspot.gr